2017-07-10

För dig som vill ha en ansiktskräm som håller huden mjuk, fräsch och smidig. Krämen tränger snabbt in i huden och tillför fukt. DERMALOG Face Cream är den optimala ansiktskrämen för daglig hudvård.

DERMALOG Face Cream med Aktiv Farmakologiska Effekt™ har en fetthalt på 21%.

DERMALOG har utvecklat en ansiktskräm som håller huden fräsch, mjuk och smidig, och ger optimal vård. Huden i ansiktet utsätts inte bara för makeup och solljus, utan är också den hud på kroppen som utsätts för mest påverkan från väder och vind. Därför behöver just huden i ansiktet en omvårdnad som tar hänsyn till detta.

DERMALOG Face Cream, en skön och effektiv kräm utan oönskade tillsatser och kemikalier, och är speciellt lämpad för att vårda din ansiktshud.

Den mjuka konsistensen absorberas snabbt in i huden, och gör att huden behåller sin fukt och smidighet. DERMALOG Face Cream återfuktar epidermis hela vägen ner i underhuden, vilket ger en långverkande återfuktande effekt. Innehållet i hudens egna lipider – ceramide 3, och kolesterol – lämnar ett mjukgörande och skyddande membran som bibehåller fukten och smidigheten i huden. Ceramide 3, kolesterol och vitamin B och E upprätthåller också hudens fukt och hjälper till att reparera hudskador. DERMALOG Face Cream kan användas av alla, även barn och personer med de flesta former av allergier eller eksem.

Läs mer om Face cream här