Hairband

Hem / Hairband

Ett hairband är löshår på träns som snabbt förvandlar tunt hår till hollywoodsvall på bara några minuter. Vår favorit från Hairtalk.se – Hairtalk Hairband – tillverkas av äkta hår och håller högsta kvalitet. I webbshoppen väljer du mellan tretton naturtrogna färger i två längder; 25 cm och 40 cm. Vi älskar hur det elastiska bandet i Hairtalks Hairband passar perfekt på varje huvudform och huvudstorlek.

Hairtalk Hairband – 7 fördelar

  1. Volymöst hår snabbt
  2. Använd när du vill
  3. Träns av äkta hår
  4. 13 naturtrogna toner
  5. 25 eller 40 cm
  6. Passar alla huvudformer
  7. Passar alla huvudstorlekar
Model wearing Hairtalk headband hair extension

Model wearing Hairtalk headband hair extension

Så fäster du Hairband

Första gången du använder ditt Hairtalk hairband brukar du behöva klippa in det så att det går ihop fint med hur ditt eget hår är klippt. Sedan har du ett smidigt och snabbt sätt att fylla ut håret med extra volym de dagar du känner att du vill – Bara vänd huvudet upp och ner och trä i hårbandet längs botten i underhåret!

Flip in hair Sverige

Flip in hair – i Sverige Flip-in löshår – är den metod som hairbands bygger på. Det är ett elastiskt band kantat av hår som du använder för att snabbt göra en tillfällig hårförlängning. Namnet Flip in hair kommer från att du böjer dig framåt och därmed ”flippar” ditt eget hår framåt så att du kommer åt din hårbotten där du fäster löshåret. Hairtalk är störst på flip-in hår i Sverige och har bra information om hur du bäst tar hand om ditt löshår, hur du justerar storleken och annat som kan vara bra att veta.